Billeder

Sæsonens første månedsmiddag den 4. juni 2024.

2. - og 3. plads i B-rækken blev vundet af Birgit Zwergius og Anne Vicky Christiansen, som ikke var tilstede. 

Pinehurst, der fandt sted den 28. maj, blev vundet af Birgit Zwergius og Anita Nissen.

Infoaften den 9. april 2024

Annie Thulin forkælede os igen med dejlige hårprodukter. Anette præsenterede sæsonens program og Lene indførte os i den nye scoreregistrering. Derefter præsenterede Pernille noget af sin nye kollektion, så der var gang i kreditkortene til sidst. 

Afslutning på Vintergolf den 26./3. 2024

Der blev hygget og snakket, mens vi spiste dejligt smørrebrød og præmierne m.m. blev uddelt i den hyggelige atmosfære i Sim-golfs lokaler.

Sim-golf-turnering den 27. februar 2024

Afslutningmiddag 3.oktober 2023

Skovtur den 22. august 2023 til Tegelberga Golfklubb

Månedsmiddag den 1. august


Her fik vi regelundervisning og grillmad, ligesom der var sædvanlig præmieuddeling for juli måneds vindere og vinder af dagens match, der gik ud på, at man kun måtte bruge 7-jern og putter og selvom vi spillede fra tee 44, gav det en del udfordringer for de fleste og scoren var ikke så høj. Aftenens stemning fejlede dog ikke noget. Grillmaden blev nydt og Anders blev bombarderet med spørgsmål om reglerne.


Åben Damedag den 4. juli.

Dagen var præget af alle vejrtyper, der gav lidt udfordringer, men humøret var højt. Der blev uddelt flotte månedspræmier og præmier til dagens vindere og bedste hold fra Lille Væl i Dragør. Desuden præmier for tættest på hullet og tættest på linien. Ikke mindst var der rigtig mange fine klappe præmier fra Davies Golf og greenfee billetter fra klubben m.m.

Månedsmiddag den 6. juni, hvor der blev uddelt præmier for Pine Hurst, maj måneds vindere og vindere af dagens 9-huls match, hvor der blev spillet Norsk Scramble.

Desuden præsentation af lækre tasker fra Naturam, der vist fik god afsætning.


Infoaften tirsdag den 11. april 2023.

Så fik vi skudt sæson 2023 i gang med en dejlig aften, skøn stemning, god mad, intro til sæsonens program, vejledning i tilmelding og præsentation af Pernilles nye varer. Til sidst blev der shoppet godt igennem.

Vinterafslutning 2023

Endnu en hyggelig dag i Flying Ladies selskab. Nogle af os spillede en runde golf i den smule sne, solen lod tilbage og derefter mødtes vi til dejligt smørrebrød og hygge i Spiseklubben. Desuden blev Snedronningen og Sneprinsessen kåret, ligesom bestyrelsen igen blev forkælet med flotte gaver. Jane Sarby havde igen kreeret et smukt billede, som Snedronningen var så heldig at vinde.

Fotos fra julehygge 2022


Årets Flying Lady 2022

Lene Sussi Hansen


Afslutningsmiddag 2022 med kåring af årets Flying Lady, Eclecticvinder, Fourball - bestball-vindere, månedsvindere, uddeling af birdie-bolde, Salsadans og rigtig hyggelig stemning.


Billeder fra august måneds middag, hvor der igen var hyggelig stemning, lækker mad, gode præmier og ikke mindst god underholdning i form af genkendelige golffortællinger og gode tips til det mentale spil af mentaltræner Martin Tage Hansen.


Billeder fra årets skovtur til Korsør Golfklub den 16 august. Fantastisk dag i dejligt vejr på en smuk bane.

Billeder fra en hyggelig månedsmiddag 26. juli, hvor der blev serveret dejlig grillmad og uddelt mange præmier.

Billeder fra en solrig Åben Damedag den 21. juni.

Stemningsbilleder fra månedsmiddagen den 31. maj 2022

Billeder fra en hyggelig infoaften 5. april 2022, hvor årets sneprinsesse, Helle Høyer, blev fejret, årets aktivitetskalender blev gennemgået af Anette og Lene gennemgik tilmelding, scoreregistrering og eclectic.

Endvidere præsenterede Pernille sin nye forårsfriske kollektion med et lille modeshow. 

 Flying Lady 2021

Anette Toft Sørensen

Afslutning 2021


Skovtur 2021

Flying Ladies 30 år